Om os

Hamrende godt arbejde

Hamrende godt arbejde

Vi kalder vores arbejde for ”Fremtidens Husbyggeri”, og det er der selvfølgelig en årsag til. Vi har samlet alle de services, du har brug for, når du skal bygge et nyt hus, og vi tilbyder selvfølgelig også at lede byggeriet for dig.

Hos Brinco er vores kunder i centrum. Derfor ser vi det også som en naturlig forlængelse heraf, at det arbejde, vi udfører, skal være af kvalitet fra øverste hylde. Alle vores byggeopgaver bliver udført efter AB 92, så du hurtigt kan gennemskue alle byggeriets faser og har klare juridiske spilleregler. Vi ønsker ikke at feje noget ind under måtten – hos os skal der være klare linjer og kvalitet, der er til at få øje på.

Byggeriet foregår på din byggegrund, og vores arbejde skal leve op til dine drømme, så vi tilpasser selvfølgelig vores services og vores arbejde derefter. Derfor har vi samlet en bred vifte af services, der samlet eller hver for sig kan guide dig til den helt rette løsning for dig:

Fokusområder

  • Bygningskonstruktører
  • Arkitekter
  • Boligbyggeri
  • Renovering
  • Montage
  • Alternative energiløsninger

Kundernes ønske er i første prioritet

Hos Brinco gør vi en dyd ud af at lytte til vores kunder og se muligheder i stedet for udfordringer ved jeres ønsker. Vi tilbyder typehuse af flere grunde, men hovedårsagen er, at et typehus passer ind i de fleste menneskers drømme og behov for et hus. Men skulle ingen af vores typehuse passe til dine drømme, tilbyder vi selvfølgelig også arkitekttegnede huse, der er skræddersyet til dig. Hvis du har byggegrunden, bygger vi huset til dig.

Vi arbejder altid med fokus på høj byggeteknisk kvalitet og færdigt arbejde til tiden. I den forbindelse er det utrolig vigtigt for os, at vores kunder oplever en tæt, åben dialog både før, under og efter byggeriet.

Kvaliteten af vores arbejde har vi sikret gennem strategiske ansættelser af medarbejdere, der arbejder ud fra samme værdier som os. Desuden arbejder vi oftest med nøje udvalgte samarbejdspartnere, fordi vi mener, at en række håndværksmestre, der kender hinanden gennem mange projekter, altid opnår de bedste resultater.