Termoruder

Kvaliteten i centrum

Montering af termoruder

Spar på varmeregningen med termoruder

Hvad enten du bygger nyt eller vil energioptimere dit eksisterende hus, er termoruder oftest en rigtig god investering, der betaler sig selv ind i det lange løb. Termoruder består af flere lag glas, der mellem lagene har installeret en lufttæt forsegling.

De ”gamle” termoruder bestod af 2 lag glas, hvor de nye består af 3 lag. Dermed har de, måske selvsagt, bedre varmeisolering og, måske, en længere levetid. Fordi de nye termoruder er så nye, som de er, er der endnu ikke defineret levetid på dem, men det estimeres, at der er en levetid på over 30 år.

Montering og udskiftning af termoruder

Hvis du bestiller dine nye termoruder, kommer vi hos Brinco i Billund selvfølgelig og installerer dem hos dig, hvad enten termoruderne skal installeres i Kolding, Bramming, Brande eller Sønder-Omme. Det er nemlig ikke vigtigt for os, om du bor i en stor eller lille by, eller måske ude på landet – det vigtigste for os er, at du oplever kvalitetsarbejde og god service, når du er vores kunde.

Termoruder med kvaliteten i centrum

Principperne bag termoruder er udviklet for over 100 år siden og er relativt enkle, men kræver stor omhu og kvalitetskontrol i fremstillingsprocessen. Derfor er alle vores termoruder DS-certificerede. At blive DS-certificeret indebærer, at der er kvalitetskontrol i produktionen. Desuden skal der være foretaget en tredjepartsafprøvning af blandt andet forseglingstætheden.

Der findes talrige muligheder for elementer, man i dag kan implementere i ruden; fra lydisolering til varmeledende afstandsprofiler. Vil du høre nærmere om dine muligheder, er du mere end velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon (+45) 40 11 44 24 eller send en mail til benno@brinco.dk.