Tømrerarbejde

Alt i tømrerarbejde

Tømrerarbejde nær Vejle og Kolding

Alt i tømrerarbejde

Hvis du skal have renoveret dit hus inde eller ude, står vores dygtige medarbejdere selvfølgelig til rådighed. Hos Brinco har vi samlet de dygtigste og mest kvalitetsbevidste tømrere og snedkere, vi har kunnet finde. Med disse medarbejdere tilbyder vi alt i tømrerarbejde.

Ved større projekter har vi selvfølgelig både bygningskonstruktører og arkitekter til at hjælpe dig med at tegne projektet. At få tegnet sit projekt er ikke blot for syns skyld, det giver også håndværkerne et overblik over projektet, så fejl og dobbeltarbejde i projektet kan undgås.

Vi vil kun have de bedste

Kvalitet og god service er, som altid, vores varemærke – også inden for tømrerarbejde. Vi har valgt kvalitet som vores fokuspunkt i alt vores arbejde, fordi vi tror på, at det kommer vores kunder til gode. Hos Brinco skal arbejdet simpelthen være i orden.

Vores filosofi er, at vi skal kunne stole på vores medarbejdere, og at der skal være plads til frihed under ansvar. Derfor er vi meget kritiske i vores ansættelsesprocesser og holder løbende samtaler med vores medarbejdere for at sikre, at de er glade for at være hos os og stadig holder samme høje standard. På den måde du får de bedste medarbejdere til at hjælpe dig, uanset hvilket tømrer- eller snedkerarbejde du har brug for.

Hvor bor du?

I Tørring? I Kolding? I Varde? I Vejle? Eller måske et helt femte sted? Vi kører ud fra Billund og udfører vores arbejde hos dig – uanset hvor i området du bor. Skulle du være i tvivl, om vi også kører ud til dig, er du velkommen til at kontakte os og spørge.

Kontakt os her