Vinduer

Vi monterer de rigtige vinduer fra starten

Montering af vinduer

Vi monterer de rigtige vinduer fra starten

Hvis du er i gang med et nybyggeri, guider vi dig til det rette valg af vinduer, så du får monteret de rette vinduer fra starten. Vinduer betyder utrolig meget for energiforbruget i hjemmet, hvorfor vi altid anbefaler termoruder i nybyggeri. Det sikrer dig en lavere varmeregning, og en eventuel merpris vil som oftest tjene sig ind i løbet af et par år. Levetiden på de nyeste termoruder er stadig ukendt, da de er så nye, at ingen af dem endnu har udlevet deres levetid.

Men valget af dine nye vinduer er jo ikke blot valget af de rette ruder, det er også valget af de rette rammer. Her findes også energirigtige rammer i et bredt udvalg af designs, så de oftest kan underbygge husets generelle æstetik.

Udskiftning af gamle vinduer

Uanset om dine vinduer er slidte og forældede, eller om du blot vil energioptimere dit hjem, udskifter vi dine ”forkerte” vinduer. Vi kommer ud og måler dine eksisterende vinduer op, taler med dig om dine ønsker og udarbejder et tilbud på nye vinduer til dit hjem. Vi leverer og monterer, så du ikke skal tænke på at have et hus uden vinduer, fordi du venter på eksterne håndværkere.

Erfaring og kvalitetsbevidsthed med montering af vinduer

Pr. juli 2013 overtog Brinco Vinduesmontøren i Billund. Vi overtog ikke blot virksomheden og navnet, vi overtog også medarbejderne – og de, der kommer fra Billund, ved, at de er kendt for deres store erfaring, gode service og høje kvalitet. Hos Brinco er vi meget stolte af at kunne kalde dem vores vinduesmontører.